Min kontoinformation

OBS: Om du redan har ett konto hos oss, vänligen logga in på sidan logga in.

Fyll inte I detta fältFyll inte I detta fält
* Obligatoriska uppgifter

Personuppgifter

Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-postadress:  *

Företagsuppgifter

Företagets namn:  

Din adress

Postadress:  *
Postnummer:  *
Ort:  *
Land:  *

Din kontaktinformation

Telefon / SMS avisering paket:  *
Nyhetsbrev:  Ja tack

Ditt lösenord

Lösenord:  *
Bekräfta lösenord:  *

Användarvillkor

Priser:
Moms (Mervärdeskatt) ingår i priserna.
Vi reserverar oss för ofrånkomliga prisändringar såsom valutakurs förändringar, underleverantörs prishöjningar eller liknande tillkomna efter prislistans tryckning eller efter kunds beställning. Om sådant skulle inträffa kommer kund att underrättas av Rydergren Racing om det nya prisläget. Kund har då rätt att avbeställa varan eller tjänsten.


Betalningsalternativ:
Förskottsinbetalning (Bank eller Swisha till 0707127017), Faktura, Kreditkorts och Bank betalning genom Payson säker betalfunktion (se även betalning med Payson), eller Kontant vid upphämtning. Se även leveranssätt.

Betalning med Payson:
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla Svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Payson internetbetalningar

Leveranstid:
Normal leveranstid är cirka 1-2 arbetsdagar.
Görs beställning på lager vara och är betald före kl 12.00 vardagar, levereras beställningen samma dag med DHL. 


Leveranssätt:
Vi skickar normallt beställningar med DHL ServicePoint. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.
Leverans/upphämtning vid träningar exempelvis Hälla ring i Västerås och vid Minimoto/Roadracing tävlingar måste i förväg vara överenskommet mellan Rydergren Racing och köpare.
Upphämtning i vår Butik går också bra, kontakta oss före upphämtning till 070-244 79 21.

Frakt:
Fraktkostnaden för en beställning visas vid val av fraktsätt och tilläggstjänster vid slutförande av beställning. Prissättning sker efter DHL avtals prislista.Reklamation och returrätt:
Produkter som är tänkta till tävlingsbruk, vilket är merparten av vårt sortiment, så har vi bara funktions garanti på dessa produkter.
Skulle du upptäcka ett fel efter montering/användande som du tycker kan härledas till tillverkningsfel så kontakta oss omgående. Vid samtliga returer ska Rydergren Racing alltid kontaktas i förväg.


Ångerrätt:
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning.
Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Du betalar själv returfrakten.
För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer. Mer information finns hos Konsumentverket.se


Skador på paket och ej uthämtade paket:
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan.
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den arten att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta de och göra en skadeanmälan.
Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr.), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.


Vi följer den nya allmänna dataskyddsförordningen GDPR som ersätter tidigare (PUL) Personuppgiftlagen.
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR fullt ut maj 2018.
Vi registrerar endast uppgifter för att säkerställa att vi kan skicka dina beställda varor. Vi har därmed inte några person nummer i vårt register om inget annat sagts mellan båda parter. Om köparen vill att våra uppgifter ska tas bort efter köp, skall kunden meddela detta och vi raderar sedan kunden från vårt register, med risk att vi då inte kan följa upp eventuella returer eller garantier.
Vi säljer heller inte de uppgifter vi har om våra kunder och kunders köp, utan detta hålls strikt mellan köparen och Rydergren Racing.
Vid betalning via Payson, har vi Rydergren Racing ingen insyn i vilken information som skickas och hanteras mellan Köparen och Payson utan det ligger inom banksekretress lagen. 

 

Godkänn användarvillkorenLäs användarvillkor